MEDINA GORINCHEM

MEDINA GORINCHEM Shoarma - Grillroom - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Medina Gorinchem. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 19:49 Het eten zou lekker geweest zijn als het snel bezorgd kon worden maar de zaak zat te ver weg van mijn locatie. Dat zou eerder te zien moeten zijn en niet na dat je betaald hebt.
15 mei 2022 om 20:38 Vriendelijke bezorger, het eten was met zorg klaargemaakt.
13 mei 2022 om 2:09 Een van de lekkerste, en meest verse restaurants. Kapsalon was perfect bedankt amigo !
11 mei 2022 om 19:54 Het eten was net als altijd heerlijk echt een aanrader
10 mei 2022 om 17:17 Er zitten letterlijk 3 mosselen in mijn smakeloze pasta marinara, kansloze bende! De Turkse pizza met shoarma is ook een slappe hap, met 3 korrels fijn gesneden vlees en veel sla, en de knoflooksaus er alvast overheen gegooid, mocht je saus willen...
10 mei 2022 om 12:10 Het eten was erg summier. Wij hadden broodje doner, broodje shoarma en een chicken burger. Geen sla oid bij de broodjes, 1 bakje knoflooksaus. De shoarma was zo fijn gesnijden dat het op gehakt leek. Was niet lekker eten, viel erg tegen, jammer!!
7 mei 2022 om 0:48 Het eten is heerlijk en warm en de bezorger was vriendelijk, ik raad het aan.
14 mrt 2022 om 20:54 Heeeeerlijk eten. Het is gewoon overduidelijk te proeven dat deze beste man met liefde zijn maaltijden bereidt!!!
14 mrt 2022 om 8:40 Was prima
1 mrt 2022 om 1:06 Goed en snel
26 feb 2022 om 1:27 Het eten was goed en de bezorger was erg vriendelijk en alleen de saus bakjes waren kapot en ik geen saus had maar verder was alles goed
15 feb 2022 om 6:49 Vriendelijke bezorger. Genoeg eten in de bakjes Top tent